Sverige

loading...

Tågpaket i Sverige

Sverige kan erbjuda väldigt varierande upplevelser och det är enkelt att resa med tåg.  Vi hjälper dig att sätt ihop en paketresa just för dig och ditt resesällskap. Fyll i formuläret längre ner så återkommer vi med ett förslag. 

Om ni ännu inte vet vart ni vill resa:

Södra Sverige

I söder hittar ni långa sandstränder, mysiga korsvirkeshus, rapsfält och öppna vidder.  Några förslag: Kombinera en resa med stopp i Ystad, Malmö och Helsingborg, alla tre enkla att nå med tåg. Res till Karlskrona i Sveriges trädgård Blekinge, passa på att ta båten ut i Skärgården någon dag. Eller varför inte besöka någon av de vackra orterna i Halland - Halmstad, Falkenberg eller Varberg som med fördel kan kombineras till en resa.

Norra Sverige
 I norr finns underbara fjäll med möjlighet till vandring, nattåget från Stockholm tar dig både till Åre och Abisko eller varför inte resa längs Inlandsbanan mellan Mora och Östersund.
Ishotellet i Jukkasjärvi är också värt ett besök och numera kan man bo där året runt.
Söker ni en annorlunda natursemester så föreslår vi att ni bokar en trädkoja i Harads utanför Boden.

loading...

Storstäder

Det är enkelt att resa med tåg till fler av våra storstäder Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Uppsala besök en av dem eller kombinera flera. Alla erbjuder härliga shoppingturer och restauranger. I Stockholm finns många museer, Skansken, Gröna Lund och mycket mer. Göteborg erbjuder förutom Liseberg och Universuem, båtturer ut i Skärgården. Malmö ståtar med Turning Torso, Ribersborg stranden mitt i stan  och u-båten U3 på Teknikens och Sjöfartens hus. 

Fyll i era reseönskemål nedan så återkommer vi med förslag.

  • Resan kan bokas tidigast 5-6 mån innan avresa
  • Om ni vill kombinera flera resmål skriv gärna hur länge ni vill stanna på varje ställe