Tågsemester Gardasjön

Klimatbesparing*: 357 kg kodioxid = 1 m2 av Arktis is / person

Restid enkel väg: 23 timmar
Utresa från Köpenhamn kl:  07:26 ankomst till Gardasjön 06:16
För resor med anslutning avgår resa från Köpenhamnr 12:05 och med anslutning från Göteborg kl 08:40, Stockholm kl 06:22. Ankomst  16:08 
Hemresa till Köpenhamn kl: 22:33 med ankomst 21:33.
För resor med anslutning 13:09 med ankomst Köpenhamn 13:33 och anslutning till Göteborg 18:20 och Stockholm 19:36

Resan går via Hamburg och Munchen till Verona och byte till Gardasjön.  För resa på morgonen är det nattåg mellan Munchen och Gardasjön. För resor med anslutning går resan  med nattåg mellan Hamburg och Innsbruck.

Hemresan går med nattåg från Gardasjön till München och vidare med dagtåg till Köpenhamn. För resor med anslutning går resan via Zürich och nattåg till Hamburg.

loading...

Natur, kultur, aktivietet, avkoppling och goda viner

I norra Italien, mitt emellan Milano och Venedig hittar vi Italiens största sjö omgiven av otaliga vinodlingar. Runt sjön flera små pitorieska byar med kvarlevor från romariket. Sirmione är kanske vackrast av byarna, nästan som hämtad från en saga. Här finns ruiner från en romersk villa och en gammal borg. Du tar dig lätt till de olika byarna med reguljärbåtar. Önskar du hyra bil kan det väljas som tillval.

Gardasjön har något för alla. De erbjuder vandring, klättring, cykling och mountainbikeleder i natursköna omgivningar. Segling och surfing på sjön, där det nästan alltid blåser. Nöjesparker som Aquaparadise, Gardaland och filmvärden Movie studios. Avklopplling vid pool eller strand, vinprovning, och flertalet golfbanor. 

Fyll i era reseönskemål nedan så återkommer vi med förslag.

  • Resan kan bokas tidigast 5-6 mån innan avresa
  • Vart reser ni ifrån?
  • Önskemål om hyrbil. Högre komfort på nattåget (sovkupé istället för liggvagnskupé) eller fler eller färre dagar etc.