Miljösmart tågsemester - paketresor och tågbiljetter

loading...

Vill du resa miljövänligt?

Vi är en resebyrå som erbjuder paketresor med tåg och hållbart boende - helt enkelt tågcharter med reguljärtåg, tågbiljetter och interrailkort.

Att resa med tåg i Sverige och Europa är fantastikst; vi är snälla mot miljön, får tid att umgås, möjlighet att koppla av och en fantastisk utsikt!


Vi hjälper dig med paketresor, tågbiljetter, interrail och platsbokning i Europa - planering och bokning.

Interrail

Vill du resa flexibelt runt  i europa? Med Interrailkort kan ni resa med nästan alla tåg i europa. Du får tillgång till  tåg och färjor i 32 länder. 

Interrailkort finns både som klassisk pappersbiljett och digital mobilbiljett.

Läs mer och beställ här

Nyheter

Trafikverket har nu sammanställt punktligheten i Sverige för 2020 och sett över hela året blev den 93,5%. År 2020 anlände 897 059 av 958 990 planerade persontåg till sin slutstation i rätt tid, vilket innebär en punktlighet för helåret på 93,5 procent. Utfallet är 2,2 procentenheter bättre jämfört med det tidigare rekordåret 2019.
Läs mer på https://www.trafikverket.se/om-oss/var-verksamhet/Rapporter/Manatlig-trafikrapport/Transport-pa-jarnvag-i-ratt-tid/Statistik-for-punktlighet/

2020-12-31
Gott Nytt år!
2020-12-14
Ny tidtabell för 2021
2020-12-11
Nightjet kör över jul och nyår

Vart vill du resa? 

loading...

Ishotellet Jukkasjärvi
Upplev iskonst byggt på is från Torneälv. Varje år återuppstår det i en ny skepnad, noggrant utformat och handgjort av konstnärer från hela världen. Numer går det att övernatta året runt.
Läs mer om tågsemester till Ishotellet

loading...

Stockholm
Vår vackra huvudstad med stora möjligheter till kultur, många museer, Skansken, Gröna Lund och shopping och många restauranger.
Läs mer om tågsemester i Stockholm

loading...

Göteborg
Shopping på avenyn, Sjöfartsmuseet, Lisberg, Universeum, fika i Haga, Skärgårdsbåtar, Paddan, Trädgårdsföreningen, fisk och skaldjur är bara några av Göteborgs höjdpunkter.
Läs mer om tågsemester till Göteborg

loading...

Malmö
En av Sveriges krogtätaste städer som också kallas parkernas stad. Cykla eller promenera mellan gallerier, parker,  museer och shoppinggator men glömt inte att ta en paus på något av alla caféer eller restauranger. 
Läs med om tågsemester till Malmö

Det finns många fantastiksa platser i Sverige som lätt nås med tåg från Abisko/Kiruna i  norr till Ystad i Söder. 

Låt dig inspireras på vår Sverigesida och berätta vart just du vill resa, vi hjälper dig att planera och boka resan.


Gardasjön
Vid Italiens största insjö ligger flera mysiga byar med ringlande gränder och gammal begyggelse. Området upplevs med fördel från sjön och det går att åka båt mellan byarna. Det går också vandrings- och cykelleder runt sjön. I söder finns både Gardaland, Aquaparadise och Movie studios.

Läs mer om vår paketresa till Gardasjön


Berlin
Den tyska huvudstaden erbjuder många kända sevärdheter såsom Brandenburg gate, Fernsehturm, 
Gendarmenmarkt, Kurfürstendamm och Charlottenburg Palace. För den som är intresserad av nutidshistoria finns Berlinmuren,  Judiska museet och DDR-museet. En timmes tågresa från Berlin ligger  barnens favorit - Tropical Island.
Läs mer om vår paketresa till Berlin


Riminikusten
Italienarnas eget semesterparadis, erbjuder långa breda sandstränder, restauranger och barer. Själva staden Rimini är 2000 år gamal och här hittar den historieintresserade både Augustbågen och Tiberiusbron.
I Rimini hittar ni shoppinggatan Via Corso d’Augusto, lämplig för fin Italiensk shopping. 

Läs mer om vår paketresa till Riminikusten


Prag
Tjeckiens huvudstad och en av Europas vackraste städer. Promenera i gamla stan och upptäck de många vackra väggmålningarna Karlsbron, det finns många vackra väggmålning, Njut av vyerna från Karlsbron, besök nationalmuseet med naturhistoriska samlingar, ta en tur på floden Moldau eller besök judiska kyrkogården. 

Läs mer om vår paketresa till Prag


Franska Rivieran
Längs franska rivieran ligger flera klassiska semesterorter som Nice, Antibes, Juan les Pins men långa stränder, blått vatten, historiska stadskärnor och lyxig shoppning. Det är enkelt att göra dagutflykter till närliggande byarna. Du väljer själv vilken av orterna ni vill resa till.

Läs mer om vår paketresa till Franska Rivieran


Paris
Romatikens huvudstad men många kända sevärdheter. Konst, mode, mat allt finns i Paris! När du sett alla sevärdheter, strosat längs Seine och Champs-Élysées så sätter du dig på ett café innan det är dags för shopping.  På kvällen njuter du av god mat på någon av alla Paris fantastika restauranger. 


Läs mer om vår paketresa till Paris


Split
En lite längre resa för dig som vill kombinera sol och bad i klarblåa Adriatiska havet med  gamla historia och det rikt kultur- och nöjesliv. Ta en dagsutflykt till någon av öarna, strosa på stadens marknader eller köp ett par solglasögon från något av alla gatustånd.

Läs mer om vår paketresa till Split

Hittar du inte en resa som passar?
Fyll  i dina önskemål så tar vi fram ett förslag


Cannes
I Cannes finns förutom långa sandstränder och blått vatten den lyxiga strandpromenaden La Croisette och medeltida stadsdelen Le Suquet. Till bergsstaden Grasse, med stora blomodningar och parfymtillverkning, gör du enkelt en dagsutflykt.  Canne är perfekt om du vill kombinera strand och stad.

Läs mer om vår paketresa till Cannes


Zell am See
I nationalparken Hohe Tauern ligger Zell am See vacket mellan bergen Schmittenhöhe och Maiskogel och Zeesjön.  Här kan du vandra, köra mountainbike, ta en tur på sjön eller åka skidor på glaciären. På vintern är det ett av svenskarnas favoriterskidorter.

Läs om vår paketresa till Zell am See


Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Läs mer under Bra att veta

Vi hjälper dig med en bra färdplan och bokning av biljetter. Vart vill du resa?